guest productions

Ó, ó, ó, vajíčko


Ó, ó, ó, vajíčko

Sobota 11. června bude v Dejvickém divadle patřit dětem. Vše se bude točit kolem půvabného příběhu o velké lásce a odhodlání. Putování houseňáka Pepíka za jeho vyvolenou půvabně vylíčila ve své knize Ester Stará, která je také autorkou scénické adaptace.
Milostným příběhem z hmyzí říše v koncertní podobě vás provedou autoři hudby, živá kapela, dětští zpěváci a Martha Issová. Na cestě za poznáním a pravou láskou zažije náš hmyzí hrdina mezi stébly ševelící trávy plno nečekaných setkání a překvapivých proměn. Přeměna v libovolného hmyzáka čeká i na vás – stačí přijít ve 13 hodin do Anti.kvariátu DD a vyrobit si masku v tvořivé dílně pod vedením ilustrátora Milana Starého!
Představení pak bude následovat v 15 hodin v sále DD.
Autorkou původní knižní předlohy i scénické adaptace je Ester Stará, ilustroval Milan Starý, hudbu složila Beata Hlavenková a Patrik Hlavenka, doprovodnou animaci připravil Vojtěch Starý. Hrají a zpívají Beata Hlavenková, Patrik Hlavenka, Martha Issová a dále zpívají Mathias a Theo Hlavenkovi, Otakar a Helenka Nádobovi, Františka Ondříčková, Terezka Brandejsová, hrají Martin Kopřiva, Jiří Nádoba. Délka představení je 45 minut.