náhradní představení


DNES V DD | Elegance molekuly

Vážení diváci,

velice se Vám omlouváme, ale představení Elegance molekuly 27. února 2020 v divadle Jatka78 bude z vážných produkčních důvodů odloženo na náhradní termín 12. června 2020.

Důvodem je událost, o které jsme v době plánování únorových představení nevěděli a která je pro naše divadlo velmi významná.

Film režisérky Agnieszky Holland Šarlatán, v němž titulní roli ztvárnil Ivan Trojan, byl nominován na jeden z nejprestižnějších světových filmových festivalů ? Berlinale, a to v sekci Special Gala. Jeho slavnostní světová premiéra proběhne právě 27. února 2020. Toto datum bylo určeno na základě koordinace mnoha termínů a možností nejvýznamnějších osobností světového filmu i zástupců jednotlivých zemí.

Pro Dejvické divadlo je velkou ctí, že člen jeho hereckého souboru je součástí delegace, která bude film zastupovat na tak prestižní události, a proto jsme zcela výjimečně přistoupili na variantu náhradního představení.
Vstupenky zakoupené v pokladně Dejvického divadla zůstávají v platnosti na červnový termín, případně je možné vrátit je tamtéž, a to nejpozději do 30. dubna 2020.

Vstupenky zakoupené v síti Ticketportal je nutné vyměnit, případně vrátit pouze prostřednictvím této prodejní sítě, není možné je vyměnit nebo vrátit v pokladně DD. Bližší informace získáte na e-mailu reklamace@ticketportal.cz.

Prosíme Vás, abyste tuto změnu přijali s pochopením, a věříme, že našemu divadlu zachováte přízeň.
Děkujeme Vám.

 

Důležité upozornění! Pokud není místo obsazeno do začátku představení,
vstupenka pozbývá platnost. Po začátku představení není možné nikoho vpustit do hlediště.