představení zrušeno

Vážení diváci,

vzhledem k vývoji epidemie koronaviru v Evropě rozhodla Bezpečnostní rada státu o tom, že od 10. března 2020 od 18 hodin se zakazují divadelní, hudební, filmová představení a sportovní, náboženské akce a umělecká představení přesahující účast 100 osob. Toto opatření trvá do odvolání.
Z tohoto důvodu jsou představení Dejvického divadla od 10. 3. 2020 do odvolání zrušena. Toto opatření se vztahuje na všechna představení, včetně Anti.kvariátu a zájezdových vystoupení.

O způsobu náhrady (vracení vstupného, náhradní představení nebo jiné možnosti) budeme informovat prostřednictvím našich webových stránek nebo na facebooku DD v závislosti na aktuálním vývoji situace. Od 10. 3. 2020 do odvolání bude pokladna uzavřena.

Prosíme Vás proto, abyste si své vstupenky na neuskutečněná představení (zakoupené na pokladně DD i prostřednictvím sítě TicketPortal) ponechali do doby, než bude rozhodnuto.

Zároveň rušíme termín dubnového předprodeje 19. 3. 2020 (online), 21. 3. 2020 (pokladna DD). O novém termínu budeme informovat.

Věříme, že toto opatření přijmete s pochopením a těšíme se s Vámi na viděnou, jakmile to bude možné.

Vaše DD